Oamenii se schimba si se dezbraca de echipamentele de protectie




Da d’le, se schimba! Nimic nou nu? Si totusi auzim atat de des expresii ” asa te-ai schimbat!” sau ” imi pare ca nu o/il mai cunosc!”.

Ne schimbam cu totii in permamenta, asa cum ne schimbam bocanci de protectie defapt chiar in urma citirii acestui articol te schimbi, creierul tau proceseaza informatia, face noi conexiuni, se modifica, si bineinteles ca nu mai esti la fel. Viata de fiecare zi ne schimba, azi nu mai suntem ce am fost ieri, iar maine vom fi rezultatul zilei de azi.

Obisnuiam sa critic oamenii si sa ii judec pentru inconstanta lor comportamentala, nu intelegeam de ce nu se pot comporta de doua ori la fel, desi daca ma uit la mine la fel sunt si eu, si tu si noi toti. Ne schimbam cu toti, si frumusetea vine din faptul ca in fiecare zi suntem mai mult decat ce am fost ieri.

Nu va mai judecati prietenii, cunoscutii pentru ca s-au schimbat, intrebati-va unde ati fost voi cand se intampla schimbarea? Cum reusim sa ne pastram o coloana vertebrala intacta si dreapta fara sa avem unechipament de protectie.